NAČINI PLAĆANJA

Proizvode koje želite da poručite putem BRANIC LINGERIE internet prodavnice, možete platiti na sledeće nacine:

  • Platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro
  • Plaćanjem pouzećem

Plaćanje karticama

Svoju narudžbinu možete platiti koristeći Visa, Mastercard, Maestro. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu Banke Intesa koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Niti jednog trenutka podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Nakon poručivanja, sredstva će biti skinuta sa Vašeg računa i automatski ćete dobiti fiskalni račun u PDF formatu na Vašu e-mail adresu.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola I PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica Banca Intesa Beograd, pa se tako kompletni process napate obavlja na stranicama banke.

Podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice Banke Intese, a internet trgovac nema uvid u podatke koji se razmenjuju.

Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i inostranih banaka.

Plaćanje rezidentima Republike Srbije dozvoljeno je isključivo u valuti RSD.

U slučaju nepoštovanja pravila kupac snosi krivičnu i materijalnu odgovornost.

Samo vlasnik platne kartice moze izvršiti plaćanje.

Plaćanje pouzećem

Porudžbinu sa sajta braniclingerie.com možete platiti i pouzećem- kurirskoj službi po dobijanju paketa na Vašoj kućnoj adresi.

Nakon što potvrdite kupovinu na našem sajtu, stićiće Vam fiskalni račun na Vašu e-mail adresu. 

Ukoliko ste pravno lice, plaćanje je moguće izvršiti samo putem fakture.

Prilikom popunjavanja porudžbenice, dodajte u napomeni ili nas obavestite putem maila da je potrebno da Vam sastavimo fakturu.

Ukoliko niste u mogućnosti da izvršite plaćanje ni jednim od navedenih načina, molimo Vas kontaktirajte nas na info@braniclingerie.com ili putem stranice KONTAKT.