Mogu li da kupujem odvojeno bruseve i gaćice van setova?

Da. U našoj On-line prodavnici možete kupovati odvojene artikle ili kombinovati bruseve, gaćice i aksesoare iz različitih setova. Na taj način svojom kretivnošću možete sastaviti neki drugačiji set, a isto tako i birate pojedinačne veličine koje pristaju Vašem gornjem i donjem delu tela.

Imam li popust ako poručim nekoliko stvari?

Kupovinom setova koji se nalaze na našoj stranici SETOVI ostvaruje sniženje u odnosu na kupovinu pojedinačnih komada iz tih setova.

Koje veličine imate?

Raspon veličina varira od proizvoda do proizvoda. Za većinu proizvoda veličine se kreću od XS do 2XL veličine ( ili od 34 do 44) , dok postoje i artikli u asortimanu koje možemo izraditi do 4XL veličine. To je recimo LEILA brus. Na stranicama svakog proizvoda pojedinačno prilikom ubacivanja u korpu možete videti padajući meni sa spiskom veličina u kojima je dostupan taj proizvod.

Šta ako mi se poveća ili smanji obim leđa, a grudi ostanu iste?

Prilikom kreiranja dizajna i krojeva za modele našeg veša imali smo u vidu fluktuaciju težina. Većina naših grudnjaka na leđima ima lastiš trake koje su prilagodljive dužine pomoću metalnih regulatora dužina. Na na taj način produžavamo životni vek odevnog komada, smanjujemo šansu zamene ili povraćaj robe, ali i olakšavamo nama da ne ostanemo na kraju sezone sa teže prodavanim veličinama, već da ih možemo lakše prepraviti u našoj proizvodnji i time smanjimo otpad.

Šta znače oznake korpi ( A, B, C, D, E)?

Važno je da odaberete pravu veličinu brushaltera zbog zdravlja grudi i leđa. Da biste pravilno odredili veličinu brushaltera potrebne su vam dve oznake. Obim preko grudi i obim ispod grudi. Slovne oznake, kao što su: A, B, C, D ili E označavaju „dubinu“ korpe, a brojevi označavaju obim leđa (obim ispod grudi). 

Detaljniji vodič za odabir veličina možete pogledati na našoj stranici POMOĆ OKO VELIČINA.

Da li su proizvodi sa sajta odmah dostupni?

Mi smo domaći brend sa in-house proizvodnjom i težimo da uvek imamo na lageru sve modele i veličine. Ukoliko se neki proizvod rasprodao, na stranici tog proizvoda pojaviće vam se formular za upit istog i mi ćemo vam u što kraćem roku odgovoriti da li ga možemo sašiti ponovo. 

Mogu li da menjam neke detalje na odevnim komadima?

Za specijalne personalizovane porudbžine slobodno nam pošaljite upit na info@braniclingerie.com i mi ćemo Vam u najkraćem roku odgovoriti šta je od zahteva moguće i pod kojim vremenskim okvirima. Svaka personalizovana izmena na odevnim komada koji iskaču iz naše standardne ponude će se dodatno naplatiti, sredstva se u 100% iznosu naplaćuju unapred i zadržavamo pravo da odbijemo povraćaj/ zamenu ili reklamaciju jer proizvod kao takav ne možemo vratiti u standardnu ponudu prodaje.

Koje su opcije plaćanja?

Plaćanje se vrši pouzećem – prilikom prijema pošiljke kurirskoj službi ili putem platnih kartica.

Više o tome na stranicima OPŠTI USLOVI PRODAJE NA INTERNET PRODAVNICI I POLITIKA PRIVATNOSTI .

Koliko košta poštarina?

Za porudžbine do 6.500 rsd troškove poštarine snosi kupac.

Ukoliko plaćate karticom iznosi 350 rsd. Ukoliko plaćate pouzećem kuriru poštarina će biti između 400-480 rsd u zavisnosti od iznosa otkupa i težine paketa .

Za porudžbine preko 6.500 rsd poštarina je gratis i kao takvu je snosi trgovac- Branic lingerie.

Koji su načini slanja ili preuzimanja porudžbine?

Isporuka za Srbiju se vrši putem Post Express kurirske službe na adresu koju navedete u porudžbini. Paket od momenta slanja stiže u roku od 24-48h. Naručene proizvode možete takođe preuzeti i u našoj proizvodnji i showroom-u na adresi Generala Ljubomira Milića 5, Beograd, uz obavezno zakazivanje termina minimum 1 dan unapred putem maila info@braniclingerie.com ili kontakt telefona: +381/66-630-30-16.

Pakete ne šaljemo na teritoriji Kosova i Metohije.

Slanje ka drugim državama je u fazi realizacije.

Mogu li da zamenim porudžbinu i kako?

Porudžbinu možete zameniti samo ukoliko nije oštećena ili korišćena, a ukoliko Vam ne odgovara dizajn, veličina ili boja.

Gaćice i bodije nije moguće zameniti ili vratiti iz higijenskih razloga po Zakonu o zaštiti potrošača Republike Srbije po članu 37.

Nakon pokretanja procesa reklamacije za zamenu proizvoda, a nakon što proizvod stigne nazad kod trgovca, utvrđuje se da li je oštećen, nakon čega Vam šaljemo e-mail o potvrdi reklamacije i dalje procedure zakonski određene. 

Ukoliko menjate isti proizvod za drugu veličinu nije potrebno ostavljati podatke za uplatu sredstava.

Ukoliko proizvod menjate za proizvod koji je jeftiniji, razliku u maloprodajnoj ceni Vam vraćamo na isti način na koji smo i primili novac.

Ukoliko  proizvod menjate za proizvod koji je skuplji, razliku u maloprodajnoj ceni biće Vam naplaćena kao nova cena na način koji odaberete: pouzećem ili putem platnih kartica.

Ukoliko proizvod vraćate neoštećen, a iz legitimnig privatnih razloga, troškove transporta povraćaja kao i slanja novog proizvoda snosi kupac.

Više o tome pročitati na stranici POLITIKA REKLAMACIJA.

Mogu li da dobijem povraćaj novca ukoliko odustanem od kupovine?

Povraćaj novca je moguć samo ukoliko se podnosi reklamacija za oštećen proizvod uz popunjavanje Obrasca za reklamaciju i odustanak o kupovini. U slučaju reklamacija javite nam se putem mail-a i poslaćemo Vam reklamacioni list za popunjavanje. Kupac je u obavezi da nam vrati o svom trošku kupljeni proivod nakon čega ga mi šaljemo u Agenciju za kontrolu kvaliteta tekstilnih proizvoda Jugoinspekt Beograd. Nakon utvrđivanja da li je proizvod oštećen greškom proizvodnje ili nemarnom konzumacijom istog obavestićemo Vas da li prihvatamo reklamaciju. U slučaju prihvatanja, novac će Vam biti vraćen na isti način na koji smo sredstva i primili (pouzećem ili putem platnih kartica) u roku  od 14 dana od prijema robe u naš magacin. Reklamaciju na proizvod je moguće podneti u roku od 14 dana od dana prijema pošiljke. Povraćaj sredstava obavićemo na način.

Odustanak od kupine nije moguć za gaćice i bodije iz higijenskih razloga po Zakonu o zaštiti potrošača Republike Srbije.

Kako je nabolje održavati grudnjake?

Koliko god smanjile temperaturu i broj obrtaja centrifuge na vašoj veš mašini, grudnjake je najbolje prati ručno sa mlakom vodom. Na taj način ga ne oštećujete i produžavate mu životni vek.