Upoznajte našu premium kolekciju setova donjeg veša, gde se udobnost spaja sa kvalitetom i neodoljivim dizajnom!

Naši setovi predstavljaju spoj senzualnosti, elegancije i praktičnosti. Svaki komad pažljivo izrađen da pruži savršeno prijanjanje i udobnost tokom celog dana. Imamo setove sa različitim vrstama brushaltera (bralette, sa žicama…) kao i različitim vrstama gaćica (slip, brazilke, tange, prozirne, sa otvorenom pozadinom…).

Kupovinom seta imate priliku da uštedite jer svaki set nudimo po povoljnijoj ceni u odnosu na kupovinu svakog komada zasebno.

U svakom setu imaš priliku da izabereš različite veličine gornjeg kao i donjeg dela.

Vaše telo zaslužuje samo najbolje, zato se prepustite i uživajte u udobnosti i osećaju luksuza koji pružaju naši setovi svaki dan.

Početna / Prodavnica / Setovi

Prikazano 1–12 od 34 rezultata

BIBI set sa pamučnim gaćicama

4 845 rsd
Njegov dodir te smiruje, a mekoća miluje. Onih dana, kada sve što želiš ujutru je da te tog dana ne žulja brushaler, a da te gaćice obrgljuju, set BIBI je idealan izbor. Brus koji nema žice, ne žulja te, udoban je i rastegljiv, korpe su od mekane čipke sa srculencima, a osnova od pamuka, a pritom je i elegantan i seksi u kombinaciji sa gaćicama od 100% pamuka, visokog struka i brazilka kroja, tvoj su idealni izbor. Ovaj set donjeg veša za svaki dan dostupan je i u crvenoj boji kao JOLLY set.

JOLLY pamučni set

4 845 rsd
Njegov dodir te smiruje, a mekoća miluje. Onih dana, kada sve što želiš ujutru je da te tog dana ne žulja brushaler, a da te gaćice obrgljuju, set JOLLY je idealan izbor. Brus koji nema žice, ne žulja te, udoban je i rastegljiv, korpe su od mekane čipke sa srculencima, a osnova od pamuka, a pritom je i elegantan i seksi u kombinaciji sa gaćicama od 100% pamuka, visokog struka i brazilka kroja, tvoj su idealni izbor. Ovaj set donjeg veša za svaki dan dostupan je i u crnoj boji kao BIBI set.

ROXANE set

5 035 rsd
Ručno izrađeni set donjeg veša od 100% pamuka osmišljen je tako da vam pruži poseban osećaj svaki put kada ga obučete. Rastegljiv materijal prilagođava se vašem telu, ističući vaše obline i čineći vas samopouzdanim i prelepim. Roxane set kreiran je kao donji veš za svaki dan, kao idealan veš za trening ili kao donji veš za trudnice. Može se prati u veš mašini i do čak 90°C.  Dostupan u više boja.

BELLA set

5 035 rsd
Ručno izrađeni set donjeg veša od 100% pamuka osmišljen je tako da vam pruži poseban osećaj svaki put kada ga obučete. Rastegljiv materijal prilagođava se vašem telu, ističući vaše obline i čineći vas samopouzdanim i prelepim. BELLA set kreiran je kao donji veš za svaki dan, kao idealan veš za trening ili kao donji veš za trudnice. Može se prati u veš mašini i do čak 90°C.  Dostupan u više boja.

LORENA bodi sa nalepnicama za grudi

5 120 rsd
Mrežasti providni bodi sa pokrivačima za grudi koji budi svaku maštu. Model na slikama nosi L veličinu bodija.

RENATA set

5 510 rsd
Sexy donji veš u kojem sve ostavljaš bez teksta je RENATA set. Mrežasti providni crveni bodi koji idelno oblikuje žensko telo možeš nositi pojedinačno ili u kombinaciji sa atraktivnim podvezicama od lastiš traka. Dostupan u više kombinacija boja, a neki od njih su setovi: LETICIA set ili BLAKE set.

ROMEO set sa brazilka gaćicama

5 890 rsd
Spoj seksipila, udobnosti i elegancije, pronaćićeš upravo u ROMEO setu donjeg veša. Brus nema žice, ne žulja te, udoban je i rastegljiv, korpe su od mekane čipke sa srculencima, a osnova od pamuka, dok su gaćice od čipke sa pradnje strane, a sa zadnje strane je 100% pamučni materijal u obliku brazilki. Set i za dnevno i za noćno nošenje. Dostupan i u crvenoj boji kao JULIA set.

JULIA set sa brazilka gaćicama

5 890 rsd
Spoj seksipila, udobnosti i elegancije, pronaćićeš upravo u JULIA setu donjeg veša. Brus nema žice, ne žulja te, udoban je i rastegljiv, korpe su od mekane čipke sa srculencima, a osnova od pamuka, dok su gaćice od čipke sa pradnje strane, a sa zadnje strane je 100% pamučni materijal u obliku brazilki. Set i za dnevno i za noćno nošenje. Dostupan i u crnoj boji kao ROMEO set.

VALENSIA set sa tanga gaćicama

5 890 rsd
Dan zaljubljenih može da ti bude cele godine, jer čipke sa srculencima nikad nije dosta! U VALENSIA setu osećaćeš se i komforno, i elegantno i samopouzdano. Spoj seksipila i luksuza je u praktičnosti! Brus nema žice, ne žulja te, udoban je i rastegljiv, korpe su od mekane čipke sa srculencima, a osnova od pamuka, dok su gaćice tange od čipke, a postava je od 100% pamuka. Set pogodan i za dnevno i za noćno nošenje. Dostupan i u crvenoj boji kao ROME set.

ROME set sa tanga gaćicama

5 890 rsd
Dan zaljubljenih može da ti bude cele godine, jer čipke sa srculencima nikad nije dosta! U ROME setu osećaćeš se i komforno i elegantno i samopouzdano. Spoj seksipila i luksuza je u praktičnosti! Brus nema žice, ne žulja te, udoban je i rastegljiv, korpe su od mekane čipke sa srculencima, a osnova od pamuka, dok su gaćice tange od čipke, a postava je od 100% pamuka. Set pogodan i za dnevno i za noćno nošenje. Dostupan i u crnoj boji kao VALENSIA set.

REGINA set

6 080 rsd
Set donjeg veša od pamuka i čipke koji je udoban, elegantan ali i sexy. Brus od 100% pamuka, bez žica, koji je rastegljiv, udoban i pogodan za svakodnevno nošenje u kombinaciji sa brazilka gaćicama sa čipkom od crvenih srculenca i pamukaza zadnjem delu, možete nositi preko dana, ali i posebne prilike/ za dejt/ ili kao kostim.Dostupan je i u crnoj boji kao BRIGID set.

BRIGID set

6 080 rsd
Set donjeg veša od pamuka i čipke koji je udoban, elegantan ali i sexy. Brus od 100% pamuka, bez žica, koji je rastegljiv, udoban i pogodan za svakodnevno nošenje u kombinaciji sa brazilka gaćicama sa čipkom od crvenih srculenca i pamukaza zadnjem delu, možete nositi preko dana, ali i posebne prilike/ za dejt/ ili kao kostim.Dostupan je i u crvenoj boji kao REGINA set.

Upoznajte našu premium kolekciju setova donjeg veša, gde se udobnost spaja sa kvalitetom i neodoljivim dizajnom!

Naši setovi predstavljaju spoj senzualnosti, elegancije i praktičnosti. Svaki komad pažljivo izrađen da pruži savršeno prijanjanje i udobnost tokom celog dana. Imamo setove sa različitim vrstama brushaltera (bralette, sa žicama...) kao i različitim vrstama gaćica (slip, brazilke, tange, prozirne, sa otvorenom pozadinom...).

Kupovinom seta imate priliku da uštedite jer svaki set nudimo po povoljnijoj ceni u odnosu na kupovinu svakog komada zasebno.

U svakom setu imaš priliku da izabereš različite veličine gornjeg kao i donjeg dela.

Vaše telo zaslužuje samo najbolje, zato se prepustite i uživajte u udobnosti i osećaju luksuza koji pružaju naši setovi svaki dan.