Početna / bodi

Prikazano 8 rezultata

RUBY mrežasti bodi

3 600 rsd
Njegova mekoća i rastegljivost učiniće da se osećaš prijatno celog dana…ili noći. Providni mrežasti bodi može ti držati sve na mestu, danju ispod košulje ili sakoa, a noću ga upotpuni efektnim halterima, podvezicama ili pokrivačima bradavica kao aksesoar. Možeš ga nositi i kao kostim za ples/ trening/ nastup. Predlažemo da se uklapa uz RENATA podvezice, a ovaj proizvod je jeftiniji u RENATA setu.

BRASIL mrežasti bodi

3 600 rsd
Njegova mekoća i rastegljivost učiniće da se osećaš prijatno celog dana…ili noći. Providni mrežasti bodi može ti držati sve na mestu, danju ispod košulje ili sakoa, a noću ga upotpuni efektnim halterima, podvezicama ili pokrivačima bradavica kao aksesoar. Možeš ga nositi i kao kostim za ples/ trening/ nastup. Predlažemo da se uklapa uz BRASIL ili BETTY halter, a ovaj proizvod je jeftiniji u setovima: BRENA ili BRASIL.  

MARTA mrežasti bodi

3 600 rsd
Njegova mekoća i rastegljivost učiniće da se osećaš prijatno celog dana…ili noći. Providni mrežasti bodi može ti držati sve na mestu, danju ispod košulje ili sakoa, a noću ga upotpuni efektnim halterima, podvezicama ili pokrivačima bradavica kao aksesoar. Možeš ga nositi i kao kostim za ples/ trening/ nastup. Predlažemo da se uklapa uz BRASIL halter, a ovaj proizvod je jeftiniji u MARGARET setu.

LORENA bodi sa nalepnicama za grudi

5 120 rsd
Mrežasti providni bodi sa pokrivačima za grudi koji budi svaku maštu. Model na slikama nosi L veličinu bodija.

BRENA set

6 935 rsd
Providni mrežasti bodi otkriva i oblikuje telo, ostavljajući prostor za maštovitu igru, crni halter od satena sa svojom glatkom i svilenkastom teksturom pruža dodir elegancije, dok zlatni elementi od nerđajućeg čelika dodaju dozu luksuza. Ovaj crni set sexy donjeg veša BRENA je sve što vam treba da začinite svoju fioku sa donjim vešom. Možete ih nositi i odvojeno ili uklapati sa drugim komadima ili aksesoarima.

LETICIA set

7 638 rsd
Mrežasti providni sexy bodi sa atraktivnim podvezicama u boji kože. U kompletu dobijate i samolepljive višekratne pokrivače za grudi u zlatnoj boji Model na slikama nosi veličine: M bodi i M halter sa podvezicama.

MARGARET set

11 875 rsd
Sexy donji veš u kojem sve ostavljaš bez teksta je MARGARET set. Mrežasti providni bodi u senf boji koji idelno oblikuje žensko telo možeš nositi pojedinačno ili u kombinaciji sa atraktivnim halterima od lastiš traka. Dostupan u više kombinacija boja, a neki od njih su setovi: LETICIA set ili BRASIL set.

LEONORA set

14 525 rsd
Mrežasti providni sexy bodi sa atraktivnim halterom i podvezicama u boji kože. Model na slikama nosi veličine: M bodi i M halter sa podvezicama.