Početna / bralette

Prikazano 12 rezultata

ROXANE pamučni brus

3 900 rsd
Pažljivo kreiran i proizveden od najfinijeg pamuka, pruža vam nežnost na koju se možete osloniti svakog trenutka. Roxane brus nema korpe, niti žice i kao takav je udoban brus za svaki dan. Možeš ga nositi i kao brus za trening ili po kući, a pogodan je i kao brus za trudnice. Predlažemo da ga uklapate uz ROXANE pamučne gaćice, a u ROXANE ili REGINA setovima ovi proizvodi su jeftiniji. Dostupnan u više boja.

ROXANE set

5 035 rsd
Ručno izrađeni set donjeg veša od 100% pamuka osmišljen je tako da vam pruži poseban osećaj svaki put kada ga obučete. Rastegljiv materijal prilagođava se vašem telu, ističući vaše obline i čineći vas samopouzdanim i prelepim. Roxane set kreiran je kao donji veš za svaki dan, kao idealan veš za trening ili kao donji veš za trudnice. Može se prati u veš mašini i do čak 90°C.  Dostupan u više boja.

BELLA set

5 035 rsd
Ručno izrađeni set donjeg veša od 100% pamuka osmišljen je tako da vam pruži poseban osećaj svaki put kada ga obučete. Rastegljiv materijal prilagođava se vašem telu, ističući vaše obline i čineći vas samopouzdanim i prelepim. BELLA set kreiran je kao donji veš za svaki dan, kao idealan veš za trening ili kao donji veš za trudnice. Može se prati u veš mašini i do čak 90°C.  Dostupan u više boja.

LESLIE brushalter bralette

5 550 rsd
Oblik korpi koji se sam prilagođava svim grudima. Nema žice, mekoća mrežice, lastiš ispod grudi i čipka koja te asocira na Pariz…jednom rečju-savršenstvo. Leslie je stvoren baš za tebe ako želiš udoban ali senzualan brus svakog dana.   Modeli na slikama nose veličine S i M.

LEILA brushalter bralette

6 000 rsd
Njegov dodir te smiruje, a mekoća miluje. Onih dana, kada sve što želiš ujutru je da te tog dana ne žulja brushaler, saten svila na Leila bralette brushalteru i lastiš traka ispod grudi će ti pomoći da se osećaš rasterećenije.  Modeli na slikama nose veličine S, L i 4XL.

REGINA set

6 080 rsd
Set donjeg veša od pamuka i čipke koji je udoban, elegantan ali i sexy. Brus od 100% pamuka, bez žica, koji je rastegljiv, udoban i pogodan za svakodnevno nošenje u kombinaciji sa brazilka gaćicama sa čipkom od crvenih srculenca i pamukaza zadnjem delu, možete nositi preko dana, ali i posebne prilike/ za dejt/ ili kao kostim.Dostupan je i u crnoj boji kao BRIGID set.

BRIGID set

6 080 rsd
Set donjeg veša od pamuka i čipke koji je udoban, elegantan ali i sexy. Brus od 100% pamuka, bez žica, koji je rastegljiv, udoban i pogodan za svakodnevno nošenje u kombinaciji sa brazilka gaćicama sa čipkom od crvenih srculenca i pamukaza zadnjem delu, možete nositi preko dana, ali i posebne prilike/ za dejt/ ili kao kostim.Dostupan je i u crvenoj boji kao REGINA set.

BILBAO brus

6 400 rsd
Zaboravite na žice koje žuljaju jer je naš BILBAO brus od crnog satena pažljivo osmišljen da pruži savršen balans između podrške i slobode pokreta. Osetite slobodu i udobnost dok istovremeno uživate u luksuznom materijalu koji se nežno rasteže i prilagođava vašem telu. Ukrasne nabrane trake dodaju mu dodatnu notu elegancije i sofisticiranosti. Predlažemo da ga uklapate uz BILBAO satenske gaćice, a u BILBAO ili BARBARA setovima ovi proizvodi su jeftiniji.

LESLIE set

7 457 rsd
Komplet donjeg veša koji budi nežnost u tebi. Grudnjak LESLIE nema žicu i rastegljiv je, a mrežica na tanga gaćicama LESLIE doprinose da se osećate udobno svakog momenta.    Modeli na slikama nose veličine: (levo) M brushalter i M gaćice, (desno) S brushalter i S gaćice.

LEILA set

9 025 rsd
Set od satena se sastoji od bralette modela brusa koji je idealan za sve veličine grudi i tanga gaćica visokog struka   Modeli na slikama nose veličine: S, L i 4XL.

BILBAO set

9 120 rsd
BILBAO set nije samo donji veš, to je iskustvo luksuza i samopouzdanja. Savršena harmonija stila i udobnosti spakovana u dizajnerski donji veš domaće proizvodnje iz Srbije. Brus bez žica nudi nežnu podršku, dok ukrasne nabrane trake dodaju sofisticiran dodir, a gaćice tange visokog struka od najfinijeg satena  ističu vašu figuru. Oba komada su rastegljiva, prilagodljiva vašem telu, nudeći slobodu pokreta bez gubitka elegancije.

BARBARA set

9 595 rsd
Sexy crni set donjeg veša od satena i čipke je siguran izbor kada želimo se osećamo samopouzdano. Rastegljivi brus bez žice je pametan izbor kada ne želimo da nas išta žulja i smeta, a gaćice brazilka kroja su siguran izbor kada želimo da osetimo luksuz na svojoj koži, ali i kada želimo poseban i unikatan poklon dragoj ženi.