Početna / brus sa žicama

Prikazana 4 rezultata

BEMANDA brus

5 300 rsd
Čipkasti crni brushalter je must-have u ormaru svake žene. Grudima ističe ženstvenost, a cvetna i rastegljiva čipka unosi lepršavi osećaj nežnosti. BEMANDA brus sa žicama i mekanim korpama, satenom kao potporom i lastiš trakama na leđima sa regulatora dužina, prilagodljiv je svim formama tela. Predlažemo da ga uklapate uz BEMANDA čipkaste gaćice, a u BEMANDA, BOTTEGA ili BAMBINA setovima ovaj proizvod je jeftiniji.

BEMANDA set

7 315 rsd
Čipkasti crni donji veš je must-have u ormaru svake žene. Set BEMANDA u kombinaciji sa satenom i rastegljivom mrežicom takav komad dodatno čini elegantnijim i luksuznijim. Brus je sa žicama i mekanim korpama od rastegljive čipke, a gaćice su tange. Ova kombinacija brusa i gaćica je još povoljnija sa halterima u setu BOTTEGA.

BOTTEGA set

10 830 rsd
Čipkasti crni donji veš je must-have u ormaru svake žene. Set BOTTEGA u kombinaciji sa satenom i rastegljivom mrežicom takav komad dodatno čini elegantnijim i luksuznijim. Brus je sa žicama i mekanim korpama od rastegljive čipke, a gaćice su tange. Halter od satena i zlatnim detaljima od nerđajućeg čelika su ovom setu višnja na šlagu. Set je dostupan i bez haltera, kao BEMANDA set.

LUCIA set

12 255 rsd
Komplet od gaćica šampanj boje sa otvorenom pozadinom i brushalera sa geometrijskim linijama su musthave ove sezone. Lastiš trake na oba komada su prilagodljive pomoću metalnih regulatora dužina, a saten svila će učiniti da ti bude donji veš udoban.  Veličine gornjeg i donjeg dela možeš birati odvojeno. Modeli na slikama nose veličine: (levo) 40 brushalter i M gaćice, (desno) 36 brushalter i S gaćice.