Početna / halteri

Prikazano 5 rezultata

BETTY halter

3 700 rsd
Crni halter treba da ima svaka žena u svom ormaru, a neutralni dizajn od satena može se uklopiti uz bilo koji set crnog donjeg veša. Zlatni detalji od nerađajućeg čelika daju mu notu luksuza, a sve lastiš trake su prilagodljivig dužina pomoću regulatora dužina. Predlažemo da ga uklapaš u setovima BOTTEGA ili BRENA u kojima je jeftiniji.

LANA set

10 640 rsd
Ovaj set se sastoji od LILLY brushaltera sa čipkom i žicama, LESLIE mrežastih transparentnih gaćica i LENA podvezica. Preko dana ga nosite bez dodataka za butine, a uveče začinite outfit njima.   Model na slikama nosi veličine: 40 brushalter, L gaćice i M halter.

LORENSA set

13 300 rsd
Dovoljno atraktivan, a dovoljno i udoban set donjeg veša koji možeš nositi preko dana bez haltera, a noću kada mu dodaš čipkasti halter sa podvezicama postaje sexy donji veš za posebne prilike. Model na slikama nosi veličine: S brushalter, S gaćice i S halter sa podvezicama.

LEONORA set

14 525 rsd
Mrežasti providni sexy bodi sa atraktivnim halterom i podvezicama u boji kože. Model na slikama nosi veličine: M bodi i M halter sa podvezicama.

LILLITH set sa halterima

15 105 rsd
Elegantni čipkani premium set donjeg veša koji se sastoji od brushaltera sa žicom, gaćica tangi i haltera. Set donjeg veša u boji kože sa primesama zlatnih tonova je odličan izbor za poklon. Cvetni vez u zlatnim tonovima mu unosi lepršavi osećaj nežnosti. Veličine je moguće birati za svaki komad pojedinačno.   Modeli na slikama nose veličine: (levo) 38 brushalter i M gaćice, (desno) 36 brushalter i S gaćice.