Početna / korset

Prikazana 3 rezultata

LUISA brushalter korset

11 900 rsd
Maštala si o brusu koji možeš nositi čak i po gradu u dnevnoj ili noćnoj varijanti. Korset Luisa ima dupli slot saten svile, što znači da se ništa ne ocrtava i korpe imaju dovoljnu dubinu da sve ostane na mestu. Ne moraš čak ni da brineš da li će te žuljati, jer su sve lastiš trake bočno i na leđima prilagodljive pomoću regulatora dužina. Možeš ga kombinovati uz LUISA gaćice.   Model na slikama nosi veličinu 36.

LUISA set

16 055 rsd
Brus korset u bež boji i gaćice tange sa zlatnim cvetićima savršeni sa letnju sezonu koji se kombinuju i kao outwear.  Pogledajte više kako mi to uklapamo na Instagram profilu . Modeli na slikama nose veličine: (levo) 38 brushalter i M gaćice, (desno) 36 brushalter i S gaćice.

LARA set

16 720 rsd
Brus korset u bež boji i gaćice tange od satena visokog struka su savršeni spoj sa letnju sezonu koji se kombinuju i kao outwear.  Pogledajte više kako mi to uklapamo na Instagram profilu. U kompletu dolaze i podvezice od reciklirane čipke. Model na slikama nosi veličine: 36 brushalter, S gaćice i S podvezice.