Početna / saten

Prikazano 10 rezultata

BILBAO gaćice tange

3 200 rsd
Osmehnite se luksuzu i samopouzdanju koje ćete osetiti  svaki put kada obučete naše crne BILBAO tanga gaćice visokog struka od satena. Ukrasne nabrane rastegljive trake dodaju sofisticiran dodir ovim gaćicama, čineći ih ne samo praktičnim komadom već i modnim izrazom.  Predlažemo da ih  uklapate uz BILBAO satenski brus, a u BILBAO setu ovi proizvodi su jeftiniji.

BETTY halter

3 700 rsd
Crni halter treba da ima svaka žena u svom ormaru, a neutralni dizajn od satena može se uklopiti uz bilo koji set crnog donjeg veša. Zlatni detalji od nerađajućeg čelika daju mu notu luksuza, a sve lastiš trake su prilagodljivig dužina pomoću regulatora dužina. Predlažemo da ga uklapaš u setovima BOTTEGA ili BRENA u kojima je jeftiniji.

BILBAO brus

6 400 rsd
Zaboravite na žice koje žuljaju jer je naš BILBAO brus od crnog satena pažljivo osmišljen da pruži savršen balans između podrške i slobode pokreta. Osetite slobodu i udobnost dok istovremeno uživate u luksuznom materijalu koji se nežno rasteže i prilagođava vašem telu. Ukrasne nabrane trake dodaju mu dodatnu notu elegancije i sofisticiranosti. Predlažemo da ga uklapate uz BILBAO satenske gaćice, a u BILBAO ili BARBARA setovima ovi proizvodi su jeftiniji.

BAMBINA set

8 550 rsd
Čipkasti set donjeg veša je  definitivno vanvremenski komad. Brus sa žicama i satenom grudima ističe ženstvenost, a cvetna čipka unosi lepršavi osećaj nežnosti. Čipka je mekana i sama se oblikuje i prijanja svakom obliku grudi, a pomoću regulatora dužina na lastiš trakama na leđima prilagodljiv je svim formama tela. Brazilka gaćice su siguran izbor da te ništa ne steže ili da se useca. 

BILBAO set

9 120 rsd
BILBAO set nije samo donji veš, to je iskustvo luksuza i samopouzdanja. Savršena harmonija stila i udobnosti spakovana u dizajnerski donji veš domaće proizvodnje iz Srbije. Brus bez žica nudi nežnu podršku, dok ukrasne nabrane trake dodaju sofisticiran dodir, a gaćice tange visokog struka od najfinijeg satena  ističu vašu figuru. Oba komada su rastegljiva, prilagodljiva vašem telu, nudeći slobodu pokreta bez gubitka elegancije.

BARBARA set

9 595 rsd
Sexy crni set donjeg veša od satena i čipke je siguran izbor kada želimo se osećamo samopouzdano. Rastegljivi brus bez žice je pametan izbor kada ne želimo da nas išta žulja i smeta, a gaćice brazilka kroja su siguran izbor kada želimo da osetimo luksuz na svojoj koži, ali i kada želimo poseban i unikatan poklon dragoj ženi.

LISSA satenski bademantil

9 600 rsd
Zamotajte se u raskoš elegancije uz LISSA bademantil, kreiran i ručno izrađen u Srbiji. Badementil od najfinijeg satena sa printom našeg autentičnog paterna. Bilo da ga nosite preko senzualnog donjeg veša u večernjoj varijanti ili preko dana u ležernom izdanju po kući, pružaće vam nežnost dodira koji odiše luksuzom i udobnošću. Dostupan je više boja.

BEVERLY bademantil

9 600 rsd
Zamotajte se u raskoš elegancije uz BEVERLY bademantil, kreiran i ručno izrađen u Srbiji. Badementil od najfinijeg satena sa printom našeg autentičnog paterna. Bilo da ga nosite preko senzualnog donjeg veša u večernjoj varijanti ili preko dana u ležernom izdanju po kući, pružaće vam nežnost dodira koji odiše luksuzom i udobnošću. Dostupan je više boja.

BOTTEGA set

10 830 rsd
Čipkasti crni donji veš je must-have u ormaru svake žene. Set BOTTEGA u kombinaciji sa satenom i rastegljivom mrežicom takav komad dodatno čini elegantnijim i luksuznijim. Brus je sa žicama i mekanim korpama od rastegljive čipke, a gaćice su tange. Halter od satena i zlatnim detaljima od nerđajućeg čelika su ovom setu višnja na šlagu. Set je dostupan i bez haltera, kao BEMANDA set.

LUCIA set

12 255 rsd
Komplet od gaćica šampanj boje sa otvorenom pozadinom i brushalera sa geometrijskim linijama su musthave ove sezone. Lastiš trake na oba komada su prilagodljive pomoću metalnih regulatora dužina, a saten svila će učiniti da ti bude donji veš udoban.  Veličine gornjeg i donjeg dela možeš birati odvojeno. Modeli na slikama nose veličine: (levo) 40 brushalter i M gaćice, (desno) 36 brushalter i S gaćice.