Privlačnost i seksualne preferencije su komplesne i često individualne. Ne postoji univerzalno objašnjenje zašto muškarci obožavaju da vide tange na ženskom telu ali mogu postojati neki faktori koji utiču na to zašto neke frajere privlače tange:

  • Estetika: Neki ljudi smatraju da tange ističu obline tela i pružaju atraktivan vizuelni efekat. Tanke trake mogu privući pažnju na struk, kukove i zadnjicu, što može biti estetiski privlačno.
  • Žene koja su spremnije da otkriju više kože na telu su samopouzdanije, a muškarcima je samopouzdanje jedan od prekidača da ih privuče.
  • Udobnost i lakoća kretanja: Tange imaju manje materijala i često uske trake na struku što ženama olakšava kretanje i čini da se osećaju udobnije. Frajerima su žene atraktivne u toku neke fizičke aktivnosti, kao što su: ples, joga, fitnes i interesantno im je da gledaju devojke bez ustezanja, samosvesne i pune života.
  • Misterija: Tange mogu dodati osećaj intrige i misterije i tada proradi muška mašta.
  • Faktor iznenađenja: Mnogi momci cene faktor iznenađenja žene koja nosi tange, jer može dodati uzbuđenje i biti spontanosti u vezi.

Važno je napomenuti, naravno, da je svaka žena jedinstvena u svojim sklonostima i da je individualno šta se kome dopada. Bitno je poštovati želje i granica svih uključenih strana u odnosu i da se kroz otvoreno komuniciranje sa razumevanjem zadovolje potrebe svih strana.

Branic lingerie nudi upravo nekoliko modela tanga gaćica koje vam mogu biti zanimljive:

BELLA pamučne gaćice

1 400 rsd
BELLA gaćice od 100% pamuka sa visokim pojasom su savršena ravnoteža između stila i udobnosti. One prate liniju vašeg tela, ističući vašu figuru, dok vam istovremeno pružaju osećaj nežnosti i komfora. Uklapajte ih uz BELLA brus, a u BELLA ili  BIBI setovima ovi proizvodi su jeftiniji. Dostupne u više boja.

ROXANE pamučne gaćice

1 400 rsd
  1. ROXANNE gaćice od 100% pamuka sa visokim pojasom su savršena ravnoteža između stila i udobnosti. One prate liniju vašeg tela, ističući vašu figuru, dok vam istovremeno pružaju osećaj nežnosti i komfora. Uklapajte ih uz ROXANE brus, a u ROXANE ili JOLLY setovima ovi proizvodi su jeftiniji.
Dostupne u više boja.

LESLIE gaćice tange

2 300 rsd
One su mrežaste, providne i naizgled obične, ali kada obučeš Leslie tanga gaćice, postaješ sve, samo ne obična žena. U njima se ističe tvoja i hrabrost i sloboda. U njima možeš provesti i dan i noć. Uz njih možeš uklopiti bilo koji brushalter.    Modeli na slikama nose veličine M i L.

BEMANDA gaćice tange

2 400 rsd
Čipkaste crne gaćice su must-have u ormaru svake žene. Rastegljiva mrežica pruža udobnost, a čipka dozu elegancije i tajanstvenosti. Lastiš trake na bočnim stranama su prilagodljiva sa regulatorima dužina. Predlažemo da ih uklapate uz BEMANDA čipkasti brus, a u BEMANDA setu ovaj proizvod je jeftiniji.

ROMEO gaćice brazilke

2 500 rsd
Spoj sexy, udobnih, ali i elegantnih gaćica, pronaćićeš upravo u ROMEO brazilka gaćicama. Za zadnje strane je 100% pamučni materijal u obliku brazilki, dok ih s prednje strane krasi čipka sa srculencima, ove gaćice su pogodne i za dnevno i noćno nošenje. Dostupne su i u crvenoj boji kao JULIA gaćice. Predlažemo da ih uklapate uz brus ROMEO, a jeftinije su u setovima: ROMEO ili BRIDGIT.

VALENSIA gaćice tange

2 500 rsd
Gaćice VALENSIA, sa tankim lastiš trakama bočno, suptilno naglašavanju žensku siluetu, čineći ove tange savršenim izborom za romantične trenutke ili kao tajni adut ispod svakodnevnih kombinacija. Čipka sa crvenim srcima daje im nogu gracioznosti, a dostupne su i u crvenoj boji kao ROME gaćice. Predlažemo da ih uklapate uz brus ROMEO, a jeftinije su u setu VALENSIA.

ROME gaćice tange

2 500 rsd
Gaćice ROME, sa tankim lastiš trakama bočno, suptilno naglašavanju žensku siluetu, čineći ove tange savršenim izborom za romantične trenutke ili kao tajni adut ispod svakodnevnih kombinacija. Čipka sa crvenim srcima daje im nogu gracioznosti, a dostupne su i u crnoj boji kao VALENSIA gaćice. Predlažemo da ih uklapate uz brus JULIA, a jeftinije su u setu ROME.

JULIA gaćice brazilke

2 500 rsd
Spoj sexy, udobnih, ali i elegantnih gaćica, pronaćićeš upravo u JULIA brazilka gaćicama. Za zadnje strane je 100% pamučni materijal u obliku brazilki, dok ih s prednje strane krasi čipka sa srculencima, ove gaćice su pogodne i za dnevno i noćno nošenje. Dostupne su i u crnoj boji kao ROMEO gaćice. Predlažemo da ih uklapate uz brus JULIA, a jeftinije su u setovima: JULIA ili REGINA.

BILBAO gaćice tange

3 200 rsd
Osmehnite se luksuzu i samopouzdanju koje ćete osetiti  svaki put kada obučete naše crne BILBAO tanga gaćice visokog struka od satena. Ukrasne nabrane rastegljive trake dodaju sofisticiran dodir ovim gaćicama, čineći ih ne samo praktičnim komadom već i modnim izrazom.  Predlažemo da ih  uklapate uz BILBAO satenski brus, a u BILBAO setu ovi proizvodi su jeftiniji.

LILLITH gaćice tange

3 500 rsd
Čipka nežnog dezena sa beličasto-zlatnim cvetićima će pretvoriti da se osećaš poput princeze. Mrežica na zadnjem delu u obliku tange ti oblikuje pozadinu, a predlažemo da ih uklapaš uz LILLY brus i LILLITH halterom iz našeg kataloga. Modeli na slikama nose veličineS i M.

MOŽDA TE ZANIMA I: