Ovde žene najviše greše. Svaka reklama sa ženom u halteru pokazuje da pre svega žena ima gaćice. Ovo izgleda jako lepo i skladno, ali u realnosti to nije dobar raspored. U nastavku ćemo objasniti da li se prvo oblače halteri ili gaćice.

Prvo se oblače halteri, pa halter čarape ili podvezice, pa se čarape ili podvezice zakače pomoću kopče. Obavezno namestiti da se sve kopče zakače na podvezice ili halter ćarape (2 napred i 2 pozadi). 

 

Tek na kraju idu gaćice. Da, dobro ste čuli! Gaćice se oblače preko haltera i podvezica.

 

ZAŠTO?

Praktični razlog je u pitanju: ako poželiš da skineš gaćice, ne želiš da skidaš i haltere ili otkopčavaš podvezice sa čarapa. Život sa halterima treba da bude više seksi, jednostavan i komotan, pa ukoliko gaćice obučete preko svega, nema razloga da se mrdaju halteri i čarape.

 

Postoje halteri koji se nose i bez halter čarapa kao što su naši LILLY ili LESLIE halter.

Takođe možete obući i samo LENA podvezice da začinite outfit.

 

Pogleda kako smo neke od haltera mi uklopili u setove donjeg veša:

BETTY halter

3 700 rsd
Crni halter treba da ima svaka žena u svom ormaru, a neutralni dizajn od satena može se uklopiti uz bilo koji set crnog donjeg veša. Zlatni detalji od nerađajućeg čelika daju mu notu luksuza, a sve lastiš trake su prilagodljivig dužina pomoću regulatora dužina. Predlažemo da ga uklapaš u setovima BOTTEGA ili BRENA u kojima je jeftiniji.

LANA set

10 640 rsd
Ovaj set se sastoji od LILLY brushaltera sa čipkom i žicama, LESLIE mrežastih transparentnih gaćica i LENA podvezica. Preko dana ga nosite bez dodataka za butine, a uveče začinite outfit njima.   Model na slikama nosi veličine: 40 brushalter, L gaćice i M halter.

LORENSA set

13 300 rsd
Dovoljno atraktivan, a dovoljno i udoban set donjeg veša koji možeš nositi preko dana bez haltera, a noću kada mu dodaš čipkasti halter sa podvezicama postaje sexy donji veš za posebne prilike. Model na slikama nosi veličine: S brushalter, S gaćice i S halter sa podvezicama.

LEONORA set

14 525 rsd
Mrežasti providni sexy bodi sa atraktivnim halterom i podvezicama u boji kože. Model na slikama nosi veličine: M bodi i M halter sa podvezicama.

LILLITH set sa halterima

15 105 rsd
Elegantni čipkani premium set donjeg veša koji se sastoji od brushaltera sa žicom, gaćica tangi i haltera. Set donjeg veša u boji kože sa primesama zlatnih tonova je odličan izbor za poklon. Cvetni vez u zlatnim tonovima mu unosi lepršavi osećaj nežnosti. Veličine je moguće birati za svaki komad pojedinačno.   Modeli na slikama nose veličine: (levo) 38 brushalter i M gaćice, (desno) 36 brushalter i S gaćice.