Bralette ili brus/top je zapravo grudnjak bez žice ili bilo kog drugog čvrstog elementa koji čini brushalter, na taj način daje više slobode grudima, ali sa druge strane ih ne drži čvrstim, tj ne pridržava ih.

Zavisno od grudi, nekim ženama ovo više odgovara, obično su to devojke sa malim grudima ili sa prirodno čvršćim.

svileni sexy donji veš
LESLIE bralette sa čipkom ​

Bralette za svaki dan obično sa više čipke kako bi prikrivale grudi, dok su bralette od satena odličan izbor ako imate bojazni da se ispod bluze ne ocrtavaju.

U noćnim varijantama, topovi su od često od potpuno providnog materijala, što izgleda neverovatno seksi.

Većina topova nema kopčanje na leđima, rastegljivi su, pa se praktično oblače i svlače preko glave poput bluze.

Pogledajte više kakve bralette modele ima Branic lingerie:

ROXANE pamučni brus

3 900 rsd
Pažljivo kreiran i proizveden od najfinijeg pamuka, pruža vam nežnost na koju se možete osloniti svakog trenutka. Roxane brus nema korpe, niti žice i kao takav je udoban brus za svaki dan. Možeš ga nositi i kao brus za trening ili po kući, a pogodan je i kao brus za trudnice. Predlažemo da ga uklapate uz ROXANE pamučne gaćice, a u ROXANE ili REGINA setovima ovi proizvodi su jeftiniji. Dostupnan u više boja.

ROXANE set

5 035 rsd
Ručno izrađeni set donjeg veša od 100% pamuka osmišljen je tako da vam pruži poseban osećaj svaki put kada ga obučete. Rastegljiv materijal prilagođava se vašem telu, ističući vaše obline i čineći vas samopouzdanim i prelepim. Roxane set kreiran je kao donji veš za svaki dan, kao idealan veš za trening ili kao donji veš za trudnice. Može se prati u veš mašini i do čak 90°C.  Dostupan u više boja.

BELLA set

5 035 rsd
Ručno izrađeni set donjeg veša od 100% pamuka osmišljen je tako da vam pruži poseban osećaj svaki put kada ga obučete. Rastegljiv materijal prilagođava se vašem telu, ističući vaše obline i čineći vas samopouzdanim i prelepim. BELLA set kreiran je kao donji veš za svaki dan, kao idealan veš za trening ili kao donji veš za trudnice. Može se prati u veš mašini i do čak 90°C.  Dostupan u više boja.

LESLIE brushalter bralette

5 550 rsd
Oblik korpi koji se sam prilagođava svim grudima. Nema žice, mekoća mrežice, lastiš ispod grudi i čipka koja te asocira na Pariz…jednom rečju-savršenstvo. Leslie je stvoren baš za tebe ako želiš udoban ali senzualan brus svakog dana.   Modeli na slikama nose veličine S i M.

LEILA brushalter bralette

6 000 rsd
Njegov dodir te smiruje, a mekoća miluje. Onih dana, kada sve što želiš ujutru je da te tog dana ne žulja brushaler, saten svila na Leila bralette brushalteru i lastiš traka ispod grudi će ti pomoći da se osećaš rasterećenije.  Modeli na slikama nose veličine S, L i 4XL.

REGINA set

6 080 rsd
Set donjeg veša od pamuka i čipke koji je udoban, elegantan ali i sexy. Brus od 100% pamuka, bez žica, koji je rastegljiv, udoban i pogodan za svakodnevno nošenje u kombinaciji sa brazilka gaćicama sa čipkom od crvenih srculenca i pamukaza zadnjem delu, možete nositi preko dana, ali i posebne prilike/ za dejt/ ili kao kostim.Dostupan je i u crnoj boji kao BRIGID set.

BRIGID set

6 080 rsd
Set donjeg veša od pamuka i čipke koji je udoban, elegantan ali i sexy. Brus od 100% pamuka, bez žica, koji je rastegljiv, udoban i pogodan za svakodnevno nošenje u kombinaciji sa brazilka gaćicama sa čipkom od crvenih srculenca i pamukaza zadnjem delu, možete nositi preko dana, ali i posebne prilike/ za dejt/ ili kao kostim.Dostupan je i u crvenoj boji kao REGINA set.

BILBAO brus

6 400 rsd
Zaboravite na žice koje žuljaju jer je naš BILBAO brus od crnog satena pažljivo osmišljen da pruži savršen balans između podrške i slobode pokreta. Osetite slobodu i udobnost dok istovremeno uživate u luksuznom materijalu koji se nežno rasteže i prilagođava vašem telu. Ukrasne nabrane trake dodaju mu dodatnu notu elegancije i sofisticiranosti. Predlažemo da ga uklapate uz BILBAO satenske gaćice, a u BILBAO ili BARBARA setovima ovi proizvodi su jeftiniji.

MOŽDA TE ZANIMA I: