Bodi je odevni komad koji može biti i kostim, s obzirom da se sastoji iz jednog dela gde su spojeni brus i gaćice. Pokriva veći deo torzoa, a s obzirom da vrlo često ima oblikujuću formu, takav komad se smatra još senzualnijim.

Postoji i u formi sa rukavima ili da se kopča na gaćicama između prepona. Može biti pamučan, providan, mrežast, čipkast, sa golim leđima, ali i sa otvorenim preponama. Različite forme tela naravno podržavaju različite vrste bodija.

Rekli bismo da je bodi savršen za svaku upotrebu, možeš ga nositi za posao, izlazak, rođendan, pa i svadbu. Važno je samo da ga dobro uklopiš, što nije mnogo teško jer lepo ide i na široku i na usku suknju, uske i široke farmerke. Kada je neka formalna prilika u pitanju, savetujemo da sakoom pokriješ ramena i leđa i to će biti i više nego seksi.

Žene ga obožavaju jer im potencijalno mogu prikriti pojedine nesavršenosti na telu, dok muškarcima ovakav komad, iako budi maštu jer deo tela pokriva, često predstavlja izazov. Sigurno si čula za foru među muškarcima, da je bodi najveći neprijatelj zbog težine skidanja, ali se to može rešiti kopčanjem između prepona ili ukoliko se razdvajaju gornji i donji deo na struku.

Neki od naših bodija iz asortimana su: 

BRASIL mrežasti bodi

3 600 rsd
Njegova mekoća i rastegljivost učiniće da se osećaš prijatno celog dana…ili noći. Providni mrežasti bodi može ti držati sve na mestu, danju ispod košulje ili sakoa, a noću ga upotpuni efektnim halterima, podvezicama ili pokrivačima bradavica kao aksesoar. Možeš ga nositi i kao kostim za ples/ trening/ nastup. Predlažemo da se uklapa uz BRASIL ili BETTY halter, a ovaj proizvod je jeftiniji u setovima: BRENA ili BRASIL.  

LEONORA set

14 525 rsd
Mrežasti providni sexy bodi sa atraktivnim halterom i podvezicama u boji kože. Model na slikama nosi veličine: M bodi i M halter sa podvezicama.

BRENA set

6 935 rsd
Providni mrežasti bodi otkriva i oblikuje telo, ostavljajući prostor za maštovitu igru, crni halter od satena sa svojom glatkom i svilenkastom teksturom pruža dodir elegancije, dok zlatni elementi od nerđajućeg čelika dodaju dozu luksuza. Ovaj crni set sexy donjeg veša BRENA je sve što vam treba da začinite svoju fioku sa donjim vešom. Možete ih nositi i odvojeno ili uklapati sa drugim komadima ili aksesoarima.

LORENA mrežasti bodi

4 400 rsd
Njegova mekoća i rastegljivost učiniće da se osećaš prijatno celog dana…ili noći. Providni mrežasti bodi može ti držati sve na mestu, danju ispod košulje ili sakoa, a noću ga upotpuni efektnim halterima ili pokrivačima bradavica kao aksesoar. Predlažemo LESLIE ili LILLITH halter.   Modeli na slikama nose veličine M i L.

MARTA mrežasti bodi

3 600 rsd
Njegova mekoća i rastegljivost učiniće da se osećaš prijatno celog dana…ili noći. Providni mrežasti bodi može ti držati sve na mestu, danju ispod košulje ili sakoa, a noću ga upotpuni efektnim halterima, podvezicama ili pokrivačima bradavica kao aksesoar. Možeš ga nositi i kao kostim za ples/ trening/ nastup. Predlažemo da se uklapa uz BRASIL halter, a ovaj proizvod je jeftiniji u MARGARET setu.

RUBY mrežasti bodi

3 600 rsd
Njegova mekoća i rastegljivost učiniće da se osećaš prijatno celog dana…ili noći. Providni mrežasti bodi može ti držati sve na mestu, danju ispod košulje ili sakoa, a noću ga upotpuni efektnim halterima, podvezicama ili pokrivačima bradavica kao aksesoar. Možeš ga nositi i kao kostim za ples/ trening/ nastup. Predlažemo da se uklapa uz RENATA podvezice, a ovaj proizvod je jeftiniji u RENATA setu.

MARGARET set

11 875 rsd
Sexy donji veš u kojem sve ostavljaš bez teksta je MARGARET set. Mrežasti providni bodi u senf boji koji idelno oblikuje žensko telo možeš nositi pojedinačno ili u kombinaciji sa atraktivnim halterima od lastiš traka. Dostupan u više kombinacija boja, a neki od njih su setovi: LETICIA set ili BRASIL set.

LETICIA set

7 638 rsd
Mrežasti providni sexy bodi sa atraktivnim podvezicama u boji kože. U kompletu dobijate i samolepljive višekratne pokrivače za grudi u zlatnoj boji Model na slikama nosi veličine: M bodi i M halter sa podvezicama.

LORENA bodi sa nalepnicama za grudi

5 120 rsd
Mrežasti providni bodi sa pokrivačima za grudi koji budi svaku maštu. Model na slikama nosi L veličinu bodija.

MOŽDA TE ZANIMA I: